Garanția Autenticității

 


Anda Manescu Handmade lucreaza cu cei mai buni artizani ai zonei, femei pricepute care isi traiesc din arta acului de mai bine de 30 de ani.
Modelele de la Classic AI sunt doar modele ale zonei Breaza, preluate din trecut din bucăți de pânză de unde a început modelul, cărți și cataloage moștenite de la bunici. Uneori în magazinul Ii Breaza sunt expuse petice cu modele vechi... începuturile.
Simbolismul tiparelor am învățat treptat de la femeile care au venit să-mi arate cusăturile lor, modelele pe care le-au moștenit, toate vechi pierdute în negura timpului. De-a lungul timpului am aflat că femeile spun rugăciuni când coase, că energia transmisă unei cusături este aceea a protecției, liniștii și abundenței.
Materialul folosit pentru realizarea acestuia este o pânză topită din bumbac 100%, un produs românesc care imită vechea pânză Breaza. Este singura regiune din țară care folosește pânză subțire, ușor transparentă, de o rară finețe, plăcută la atingere. Pe această pânză broderia cade echilibrată și frumoasă. Broderia se realizeaza cu fir de bumbac mercerizat (mouline) si fir de matase vegetala.
Certificat de garantie a produsului

Garantia reprezinta certitudinea calitatii oferita de S.C.Victorion Luxury Fashion SRL si se aplica oricarui produs achizitionat din magazinul nostru si de la iibreaza.ro

Perioada de garantie
Perioada de garantie este termenul care curge de la data achizitionarii produsului, pana la care producatorul isi asuma responsabilitatea repararii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala proprie, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor.
Pentru produsul achiziționat din magazinul fizic sau online oferim o garanție de 30 de zile de la data achiziției. Pentru orice defecte pe care le-ati putea descoperi in aceasta perioada, va invitam sa aduceti sau sa trimiteti produsul in cel mai scurt timp la Atelierul Ii Breaza din Str. Republica, nu. 57, oras Breaza, jud. Prahova, telefon 0724.775.823 de evaluat.

Conditii de garantie
Garantam ca produsul achizitionat de la S.C.Victorion Luxury Fashion SRL este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezinta elementele de identificare ale marcii inregistrate legal) si lipsit de orice defect.
În condițiile respectării instrucțiunilor de întreținere, produsul prezintă parametri de calitate și performanțe normale (la care consumatorul se poate aștepta în mod rezonabil).

Important: Garantia se aplica doar in cazul in care cumparatorul face dovada achizitionarii produsului - prezentarea bonului sau a facturii fiscale este obligatorie.

Modalități de acordare a garanției: Garanția va fi furnizată în cel mult 45 de zile calendaristice de la data notificării.

• Repararea produsului – în cel mult 15 zile de la data primirii produsului
• Inlocuirea produsului - in cazul in care acesta nu poate fi reparat - in cel mult 45 de zile de la data primirii produsului.
• Returnarea contravalorii produsului, daca nici reparatia, nici inlocuirea nu este posibila - in cel mult 10 zile

 

Condiții în care garanția devine inaplicabilă sau nulă
• uzura morală și uzura fizică normală a produsului.
• decolorarea produsului sau a unor părți componente în urma expunerii prelungite la factori de mediu severi (soare sau altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă etc.).
• deteriorarea produsului ca urmare a calamităților (incendiu, cutremur, inundații, fulgere etc.), accidente, incendiere sau furt.
• defecte cauzate de transport, manipulare si depozitare in conditii necorespunzatoare (temperatura si umiditate excesiva, socuri termice - variatii cald/rece, imersie etc.).
• defecte cauzate de utilizarea necorespunzătoare, abuzivă, incorectă, modificată a produsului și/sau în condiții necorespunzătoare, altele decât cele pentru care a fost testat și proiectat.
• interventie, reparatie sau modificare facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului.
• deteriorarea produsului cauzată, voluntar sau involuntar, de șocuri mecanice (ruperea, agățarea, lovirea, zgârierea etc.), animale de companie, rozătoare și alți dăunători.
• întreținere defectuoasă (curățare folosind metode sau produse neadecvate).
Următoarele nu sunt considerate defecte de fabricație, prin urmare nu sunt acoperite de garanție:
• particularitatile broderii (fiecare piesa este unica in functie de mana care a realizat-o), nodurile de pe dosul cusaturii, mici diferente de culoare – tocmai asta arata autenticitatea pieselor Breaza.
• se vand spalate, deci materialul nu va mai intra in apa, daca sunt respectate instructiunile de spalare de pe eticheta produsului si recomandarile de intretinere.
• mici nereguli și imperfecțiuni ale produselor sau părților produselor realizate manual.

Recomandări generale privind menținerea ii
- Spalatul rufelor in masina de spalat rufe este strict interzis!
- Victorion Luxury Fashion SRL nu este responsabila pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv.
- Dupa fiecare purtare, spalati-le manual, cu detergent normal, la maxim 30 de grade. Bumbacul este călcat. Nu folosiți înălbitori, detergenți cu clor sau produse pe bază de solvenți care ar putea afecta culorile broderii sau calitatea materialului.
- Uscarea se face lent la temperatura camerei, ferit de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folosiți uscare cu ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură. Nu le lăsați la soare mult timp. Folosirea în condiții excesiv de umede va cauza încrețirea cârpei. Acesta poate fi călcat umed, pe revers cu o cârpă de protecție pentru a reda aspectul neted.
- Evitați agățarea sau frecarea cu geanta de umăr.
- Va rugam sa folositi un cuier potrivit pentru depozitare, astfel incat sa nu se late in zona umerilor.
- Daca vrei sa nu fie transparenta, iti recomandam sa porti un maiou.


Recomandări generale privind produsele pentru copii
Vă rugăm să rețineți că uzura normală sau distrugerea accidentală a produselor nu sunt acoperite de acest certificat de garanție. Problemele de dimensionare nu sunt considerate defecte de fabricație și nu sunt acoperite de garanție. Daunele cauzate de expunerea la intemperii (apă, noroi) nu sunt acoperite și nici folosirea îmbrăcămintei în alte scopuri decât cel pentru care a fost concepută. Garanția nu acoperă utilizarea îmbrăcămintei în locuri de joacă cu nisip sau pietriș, tobogane, sau orice alt loc în care activitatea poate duce la distrugerea produsului.

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.

Întoarce-te la cumpărături