Marca Artex Fashion comercializază produse proprii, cu drepturi de autor, realizate în atelierele sale și produse care sunt revândute realizate de alți producători din țară sau străinătate. Precizăm că produsele create de noi sunt design propriu, creat în urma multor studii în domneniu. Unele dintre produse au ca particularitate broderia manuală sau alte dantele croșetate manual.

          Produsele create de alte ateliere sunt alese cu grjă pentru ca dumneavoastră să beneficiați de o calitate foarte bună.

 

          Certificat de garanţie a produselor


Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de S.C. MERCERIA IADE BREAZA S.R.L. şi se aplică oricărui produs achiziţionat din magazinul nostru din str. Reublicii, nr. 57, oraș Breaza, județ Prahova  şi/ sau de pe site-ul www.artexfashion.ro.

 
            Durata de garanţie 
Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.
Pentru produsul achiziţionat din magazinul fizic sau online, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă invităm să aduceţi sau trimiteți produsul cât mai repede la Atelierul nostru din Str. Republicii, nr. 57, oraș Breaza, jud. Prahova, telefon 0740.155.988 pentru a fi evaluat. Garanția nu se acordă pentru defectele care nu sunt din fabricare. Dacă produsul este agățat, rupt, pătate sau cu urme de uzură, garanția nu se acordă.
 
             Condiţii de garanţie 
Garantăm că produsul achiziţionat de la S.C. MERCERIA IA DE BREAZA S.R.L.  este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect.
În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil).


Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului - este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale.
 
Modalităţi de asigurare a garanţiei: Garanţia va fi asigurată în cel mult 45 zile calendaristice de la data sesizării.

 

 • Repararea produsului – în cel mult 15 zile de la data primirii produsului
 • Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat – în cel mult 45 zile de la data primirii produsului, doar dacă stocul existent permite aceasta. În cazul în care produsul nu se mai afă în stocul SC MERCERIA IA DE BREAZA S.R.L se trece la returnarea contravalorii produsului.
 • Returnarea contravalorii produsului, dacă nici repararea, nici înlocuirea nu sunt posibile - în cel mult 14 zile

 
Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

 • uzura morală şi uzura fizică normală a produsului.
 • decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.).
 • deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt.
 • defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice - variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.).
 • defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat.
 • intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului.
 • deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători.
 • întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate).

 Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

 • particularităţi ale broderiilor manuale. Precizăm că partea handmade a fecărui produs, prezintă particularități de unicitate, noduri pe dos etc. Acestea nu sunt considerate defecte și nu fac obiectul prezentei garanții.
 • Produsele noastre se vând spălate, astfel materialul nu va mai intra la apă, dacă sunt respectate instrucțiunile de spălare de pe eticheta produsului și din recomandări privind întreținerea.
 • micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.

 
Recomandări generale privind întreținerea produselor:
-          Se interzice cu desăvârşire spălarea produselor la temperature înalte.

-           Se interzice cu desăvârșire folosirea înalbitorilor tip clor.
-          SC Merceria IA de Breaza SRL nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreţinerii incorecte a produsului respectiv.
-          După fiecare purtare, produsele, cu detergent normal, la maxim 30 – 40 grade. Se calcă cu fierul conform instrucțiunilor privind materialul. Nu se folosesc înălbitori, detergenţi cu clor şi nici produse pe bază de solvenţi care ar putea afecta culorile broderiei sau calitatea materialului.
-          Uscarea se face lent la temperatura camerei, ferită de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiţi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură. Nu lăsati produsele mult timp la soare. Utilizarea in conditii de umezeala excesiva va face pânza să se încrețească. Aceasta se poate călca umedă, pe dos cu o pânză de protecție pentru a reda aspectul neted.

-         Evitaţi agăţarea sau frecarea cu geanta de umăr.

-          Vă rugăm folosiţi un umeraș adecvat pentru depozitare, astfel hainele sa nu se șifoneze sau lărgească în diverse părți.
 
 
Recomandări generale privind produsele pentru copii


Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că uzura obişnuită sau distrugerea accidentală a produselor nu sunt acoperite de prezentul certificat de garanţie. Problemele legate de mărimea aleasă nu sunt considerate a fi defecte de fabricaţie şi nu sunt acoperite de garanţie. Nu sunt acoperite deteriorările provocate de expunerea la vreme nefavorabilă (apă, noroi), şi nici folosirea îmbrăcămintei în alte scopuri decât cel pentru care a fost concepută. Garanţia nu acoperă folosirea îmbrăcămintea în locuri de joacă cu nisip sau pietriş, tobogane, sau oricare alt loc în care activitatea poate duce la distrugerea produsului.

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.

Întoarce-te la cumpărături